Autoværksted i Åbyhøj, Aarhus- Service og reparation af alle bilmærker og typer

 Reservedele til konkurrencedygtige priser

Til alle mærker skaffer vi fra time til time de nødvendige reservedele, enten originale eller som OEM-produkter. Vores priser er konkurrencedygtige og vi hjælper kunder fra hele Aarhus, bl.a. Åbyhøj og Viby. Kontakt vores lager pr. mail til lager@elboe.dk.

Autoværksted i Aabyhøj, Aarhus

​Kvaliteten er afgørende for veludført arbejde. Derfor videreuddannes vores mekanikere løbende, så erfaringen, indsigten og knowhow’et holdes i top. Vores værkfører har i tillæg til sin mekanikeruddannelse uddannet sig til servicerådgiver. så du og din bil er sikret den bedst tænkelige service. Sammen med dig finder vi en løsning, hvor vi tager udgangspunkt i bilens alder og tilstand samt antal kørte kilometer.

​Som autoværksted sætter vi en ære i at leve op til vores kunders tillid og hos os er god service en selvfølge. Service og reparation af bilen udføres efter fabrikkens forskrifter og med reservedele, der lever op til fabrikkens standard, så uanset hvilket bilmærke du kører i, så bevares fabriksgarantien, når den serviceres hos Brdr. Elboes autoværksted.

Kunder fra hele Århus-området (Viby, Tranbjerg, Åbyhøj)

Kig forbi hos Brdr. Elboe i Åbyhøj, når din bil skal repareres. Vi reparerer biler for kunder i nærområdet omkring Åbyhøj, Viby og resten af Århus-området.

VI HAR ET EFFEKTIVT SKADECENTER

Pladeværksted – vi hjælper dig, når uheldet er ude

Brdr. Elboe har eget pladeværksted, så din bil hurtigt kommer ud og køre igen, når uheldet er ude. Pladeværkstedet sikrer, at en evt. skade repareres helt efter bogen og du får en gratis lånebil, mens vi reparerer skaden på din bil. Vores erfarne pladesmed hjælper med at taksere skaden, så en eventuel forrsikringsdækning løses let og ubesværet.

Kom hurtigt videre​

Altid gode priser​

Hjælp til forsikring​

Skriv til os her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

elboe_logo2-kopi-70b699b5

Som autoværksted sætter vi en ære i at leve op til vores kunders tillid - God service er altid en selvfølge. Er I mod forventning ikke tilfreds med vores service, kan ankenævn for biler kontaktes www.bilklage.dk

KONTAKT OS

Hoved nr.: 86 25 10 66

Eigil direkte: 86 25 10 67

Info: elboe@elboe.dk

Bogholder: regnskab@elboe.dk

FIND VEJ

Vesterløkken 2,

8230 Åbyhøj

Danmark

ÅBNINGSTIDER

​Man-tors

Kl.7:30 - 15:45​

Fredag

Kl.7:30 - 14:30

Weekend

Lukket