​Få undervognsbehandlet din bil hos Brdr. Elboe

Undervognsbehandling i Åbyhøj, Århus

Individuel vurdering på alle biler

FØL DIG HELT SIKKER PÅ VEJENE MED EN UNDERVOGNSBEHANDLING

Kør vinteren trygt i møde med en undervognsbehandling hos Brdr. Elboe. Vores rustbeskyttelsescenter er godkendt af Teknologisk Institut. Instituttets specialister har med andre ord kontrolleret vores udstyr og kvaliteten af vores arbejde Det er din garanti for veludført undervognsbehandling på din bil!

Det er en god idé at kontakte os, så vi kan vejlede dig i din bils behov for undervognsbehandling. Det er en individuel vurdering af den pågældende bil, om den skal undervognsbehandles — det afhænger blandt andet af bilens alder og forfatning.

Book tid til undervognsbehandling i Åbyhøj

Kontakt os på elboe@elboe.dk for at få et godt tilbud på din undervognsbehandling i Aabyhøj.

Geografisk har vi kunder fra hele Århus-området, herunder både Tranbjerg, Viby og Åbyhøj.​

vehicles

Sprøjteskema til alle bilmodeller

For at kunne imødekomme forventningerne til kvalitet har vi brug for to dage til at undervognsbehandle din bil. Brdr. Elboe har sprøjteskemaer til alle mærker og bilmodeller. Det sikrer, at din bil bliver behandlet på den optimale måde.

Ved komplet behandling, tages inderskærmene af. Derefter afvaskes bilen meget grundigt med højtryksspuler og tørres, så den er fuldstændig tør. Først da undervognsbehandles bilen, hvor alle hulrum sprøjtes med specialudviklede dyser.

Skriv til os her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

elboe_logo2-kopi-70b699b5

Som autoværksted sætter vi en ære i at leve op til vores kunders tillid - God service er altid en selvfølge. Er I mod forventning ikke tilfreds med vores service, kan ankenævn for biler kontaktes www.bilklage.dk

KONTAKT OS

Hoved nr.: 86 25 10 66

Eigil direkte: 86 25 10 67

Info: elboe@elboe.dk

Bogholder: regnskab@elboe.dk

FIND VEJ

Vesterløkken 2,

8230 Åbyhøj

Danmark

ÅBNINGSTIDER

​Man-tors

Kl.7:30 - 15:45​

Fredag

Kl.7:30 - 14:30

Weekend

Lukket