Undervognsbehandling

Få undervognsbehandlet din bil hos Brdr. Elboe i Aabyhøj nær Viby i Aarhus

Kør vinteren trygt i møde med en undervognsbehandling hos Brdr. Elboe. Vores rustbeskyttelsescenter er godkendt af Teknologisk Institut. Instituttets specialister har med andre ord kontrolleret vores udstyr og kvaliteten af vores arbejde Det er din garanti for veludført undervognsbehandling på din bil!

Læs bemærkningerne fra Teknologisk Institut ved at klikke her.

Det er en god idé at kontakte os, så vi kan vejlede dig i din bils behov for undervognsbehandling. Det er en individuel vurdering af den pågældende bil, om den skal undervognsbehandles — det afhænger blandt andet af bilens alder og forfatning.

Book tid til undervognsbehandling på www.tectyldanmark.dk/aabyhoj eller kontakt tectylcentret på telefon eller mail.

Undervognsbehandling med sprøjteskema

For at kunne imødekomme forventningerne til kvalitet har vi brug for to dage til at undervognsbehandle din bil. Brdr. Elboe har sprøjteskemaer til alle mærker og bilmodeller. Det sikrer, at din bil bliver behandlet på den optimale måde.

Ved komplet behandling, tages inderskærmene af. Derefter afvaskes bilen meget grundigt med højtryksspuler og tørres, så den er fuldstændig tør. Først da undervognsbehandles bilen, hvor alle hulrum sprøjtes med specialudviklede dyser.

Om Brdr. Elboe

Som autoriseret Hyundai autoværksted sætter vi en ære i at leve op til vores kunders tillid - God service er altid en selvfølge

Er I mod forventning ikke tilfreds med vores service, kan ankenævn for biler kontaktes www.bilklage.dk

Kontakt os

Brdr. Elboe Automobilcenter ApS
Vesterløkken 2, 8230 Åbyhøj

T: 8625 1066
E: elboe@elboe.dk

Værkstedets åbningstider

 • Man-tors
  Kl.7:30 - 16:00
 • Fredag
  Kl.7:30 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
Vi er medlem af Autopartner

Vi er medlem af Autopartner