Værksted & reservedele

Autoværkstedet i Aabyhøj, nær Viby i Aarhus

Som autoriseret autoværksted sætter vi en ære i at leve op til vores kunders tillid og hos os er god service en selvfølge. Service og reperation af bilen udføres efter fabrikkens forskrifter og med reservedele, der lever op til fabrikkens standard, så uanset hvilket bilmærke du kører i, så bevares fabriksgarantien, når den serviceres hos Brdr. Elboes autoværksted.

Kvaliteten er afgørende for veludført arbejde. Derfor videreuddannes vores mekanikere løbende, så erfaringen, indsigten og knowhow’et holdes i top. Vores værkfører har i tillæg til sin mekanikeruddannelse uddannet sig til servicerådgiver. så du og din bil er sikret den bedst tænkelige service. Sammen med dig finder vi en løsning, hvor vi tager udgangspunkt i bilens alder og tilstand samt antal kørte kilometer.

Når dette er på plads, vil en aftale altid være en aftale - og du vil blive informeret hvis nye omstændigheder dukker op.

Pladeværkstedet sikrer dig når uheldet er ude

Brdr. Elboe har eget pladeværksted, så din bil hurtigt kommer ud og køre igen, når uheldet er ude. Pladeværkstedet sikrer, at en evt. skade repareres helt efter bogen og du får en gratis lånebil, mens vi reparerer skaden på din bil.

Vores erfarne pladesmed hjælper med at taksere skaden, så en eventuel forrsikringsdækning løses let og ubesværet.

Reservedele til konkurrencedygtige priser

Vi leverer alle originale reservedele til Hyundai. Til alle andre mærker skaffer vi fra time til time de nødvendige reservedele, enten originale eller som OEM-produkter. Vores priser er konkurrencedygtige. Kontakt vores lager pr. mail til lager@elboe.dk.

Om Brdr. Elboe

Som autoriseret Hyundai autoværksted sætter vi en ære i at leve op til vores kunders tillid - God service er altid en selvfølge

Er I mod forventning ikke tilfreds med vores service, kan ankenævn for biler kontaktes www.bilklage.dk

Kontakt os

Brdr. Elboe Automobilcenter ApS
Vesterløkken 2, 8230 Åbyhøj

T: 8625 1066
E: elboe@elboe.dk

Værkstedets åbningstider

 • Man-tors
  Kl.7:30 - 16:00
 • Fredag
  Kl.7:30 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
Vi er medlem af Autopartner

Vi er medlem af Autopartner